menusearch
safirmashinarvin.ir

چگونه زغال خوب و با کیفیت را تشخیص بدهیم؟

پنج شنبه ششم شهریور ۹۹
(1)
(0)
چگونه زغال خوب و با کیفیت را تشخیص بدهیم؟

انواع زغال ها را می توان به زغال فشرده، زغال کبابی، زغال قالبی و... اشاره کرد؛ نکته مهم در تشخیص زغال خوب و با کیفیت مواد اولیه و شیوه تولید زغال است.

تنوع تولید زغال خوب و با کیفیت در تنوع آب و هوایی متفاوت است و مواد اولیه بکار رفته یا به عبارتی نوع چوب تعیین کننده یک زغال با کیفیت است.

 عوامل موثر در کیفیت زغال:

یکی از رایج ترین عوامل موثر در کیفیت زغال چگونگی تولید آن است.

بکار گیری مواد اولیه مرغوب و چگونگی خشک کردن آن و نحوه پخت ( استفاده از خط کوره با بهترین متریال روز دنیا برای پخت) نیز در مرغوبیت و کیفیت زغال موثر است.

 

راه تشخیص انواع زغال با کیفیت:

 

1_زغال چینی فشرده

زغال چینی خوب و با کیفیت با برند رکورد و مکس شناخته شده است؛ این زغال بیشتر برای مصرف قلیان بکار می رود. از جمله ویژگی های این زغال با کیفیت:

1_ بدون بو 

2_ بدون سردرد

3_ بدون دود

4_ بدون گاز

5_ بدون هیچگونه مواد آلاینده

 

2_ زغال کبابی جنگلی

 

این زغال مخصوص پخت و پز است. یکی از راه های تشخیص با کیفیت بودن زغال کبابی این است که هنگام سرخ شدن هیچگونه بو و دودی ندارد، و بعد از سرخ شدن نیاز به باد زدن مدوام نداشته باشد. یکی از  دلایل بارز مرغوبیت این زغال براق بودن خام نبودن و درشت بودن آن است.

شخص مصرف کننده در هنگام خرید این زغال باید دقت کند که زغال تکه تکه نباشد، می تواند از طریق لمس کردن از تکه تکه نبودن زغال و درشت و با کیفیت بودن آن آگاه شود.

 

3_ زغال لیمو

 

 

زغال لیمو خوب و با کیفیت دارای رنگ سیاه و براق است. این زغال با کیفیت از چوب های انار، بلوط، چوب های جنگلی تولید می شود. برای تست با کیفیت بودن این زغال می توان زغال را شکست، که صدایی همچون فلز ایجاد می شود. این زغال درونش دارای کربن، اکسیژن، هیدروژن می باشد، یکی از دلایل بارز با کیفیت بودن این زغال حرارت بالای آن است که هرچه دمای حرارت آن بالا تر و بیشتر باشد زغال از کیفیت بیشتری برخوردار است.

البته توجه داشته باشید برای تشخیص بی کیفیت بودن این زغال باید به تارهای قهوه ای بر روی این زغال توجه کنید و یکی از راه های تشخیص خام بودن زغال دود کردن بسیار زیاد در هنگام پختن است.

 

4_زغال پسته قالبی

 

چوب درخت پسته به وفور در همه جا یافت می شود؛ از این چوب در تولید زغال پسته قالبی آن هم با کیفیت بالا استفاده می شود.

مزایا:

1_ زغال پسته در تمامی فصول سال یافت می شود.

2_ زغال پسته دارای دوام بالا و خوبی می باشد.

3_ سریع شعله ور می شود.

4_ از زغال پسته برای قلیان و پخت و پز نیز استفاده می شود.

 

5_ زغال بامبو

 

مزایا:

1_ سوخت آسان

2_ زمان سوخت بالا و بسیار بادوام

3_ برای تولید این زغال هیچ درختی قطع نمی شود و هیچ آسیب زیست محیطی ندارد.

4_ موجب عوض شدن طعم و عطر قلیان نمی شود.

 

6_ زغال قالبی

این نوع زغال به دو روش تولید می شود:

1_  الیاف طبیعی مخصوص خاک اره

2_ خرده زغال چوب 

مزایا:

1_ بدون بو

2_ بدون سردرد

3_ بدون گاز

 

7_ زغال وافور یا مجلسی حبه ای:

 

این زغال بیشتر از چوب هایی مانند چوب مرکبات تولید می شود.  شکل ظاهری آن بیشتر به صورت سکه و چهار گوش ساده است. از این زغال برای مصارف قلیان استفاده می کنند. 

مزایا:

1_ حرارت بالا

2_ بدون دود 

3_ دارای بوی خوب

 

8_ زغال سفید حبه ای:

 

 

این زغال با محیط زیست سازگاری بسیاری دارد هیچ ضرر و زیان زیست محیطی ندارد، لزا برای تولید زغال سفید باید دو مرحله رعایت شود:

1_ دود: نباید دود حاصل از چوب از بین برود.

2_ گاز: باید گاز ثانویه را از زغال خارج کرد تا کیفیت مطلوبی پیدا کند.

 

9_زغال بلوط:

 

زغال بلوط یکی از زغال های با کیفیت است.

مزایا:

1_ خاموش نمی شود.

2_ بدون دود

3_ بدون گاز و بو 

4_ پر حرارت و با دوام

5_ بدون جرقه

6_ بدون خاکستر فراوان

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر